LØRDAG 12. JUNI 2004

Skandaleoppslag i Verdens Undergang:
HALVEI I BARE NETTOEN

(Lossiusveien) Han har knust flere ungpikehjerter enn Steinar Larsen kan drømme om. Han har med sine sleivspark brukket flere cornerflagg enn Erik Hoff og har sluppet inn flere mål enn noen annen IL Tempo-keeper. Nå virker det som Frank Halvei forsøker seg som undertøysmodell. "Hold på ballene, Frank!"

Hvorvidt dette er et PR-stunt for å fremme sin egen person, understreker Halvei at livet som rikskjendis er noe han lett kunne vært foruten.

AVBILDET I UNDERBUKSA.
IL Tempo har satt i gang full etterforskning etter at Verdens Undergang trykket til dels «grove» bilder av Frank Halvei. Over hele forsiden oppfordrer avisen Frank Halvei til fortsatt å holde på ballene. Bildet viser IL Tempo-esset på balkongen i bare nettoen.

- Heldigvis hadde han ikke på seg en av Thereses g-strenger, kommenterte Joakim Rønning syrlig.

Villaen Frank Halvei deler med sin familie ligger svært skjermet til i et område hvor også flere andre IL Tempo-spillere har valgt sin bopæl og skal ikke være tilgjengelig for presse i det hele tatt. Et utenomregionalt byrå skal likevel ha kommet tilstrekkelig nære til å fotografere Halvei vandrende rundt i underbuksa på balkongen, hvorpå byrået har solgt bildene for store pengebeløp til Verdens Undergang.

Nå etterforsker IL Tempo om dette er i strid med norsk lov, og et brudd på privatlivets fred, får Verdens Undergang opplyst i dag. Men pressesjefen er særdeles ordknapp.

- At en såpass kultivert personlighet som Frank Halvei blir avbildet i bare underbuksa er da ikke verdens undergang, hverken for Halvei selv eller IL Tempo. Jeg tror Halvei melker kua for alt den er verdt og legger løkka rundt egen hals for billig sympati, sier en representant for avisen.

ELIAS GIR "FAR" SELVTILLIT.
Ny sveis, hull i ørene, ringer på fingrene, Volvo i garasjen - og Elias-tatovering på leggen. Mye har skjedd siden Frank Halvei (25) forlot Malvik for 4 somre siden. Hva blir det neste? spør mange seg. Tøfler, bikkje i gården, giftermål, tvillinger...Forslagene er mange, men Halvei selv poengterer at han til tross for suksessen ikke er typen som mister fotfestet.

- Nei, det er det ingen fare for. Kona passer på å holde meg på bakken. Blir egoisten i meg for fremtredende blir jeg umiddelbart satt til å luke i hagen, skifte bleier eller klippe hekken, humrer Halvei før han blir kaillkauket inn på kjøkkenet for å vaske kopper.

At sønnen Elias har betydd mye for Halveis fremgang på banen det siste året, legger han ikke skjul på. "Han er min beste venn, beste samtalepartner og verste kritiker på en gang. Han motiverer meg helt enormt," sier Halvei, stum av beundring mens han gløtter over på sønnen som analyserer Halveis prestasjoner fra kampen mot Øya FC 2.

- Han er en jævel på pc'n. Selv har jeg aldri skjønt vitsen med pc og cd og sånn.

Og ikke minst: "Far" har rukket å bli IL Tempos nye yndling i løpet av vårsesongen. Det er nesten blitt et folkekrav at driblefanten er med fra start for IL Tempo i toppoppgjøret mot Lensvik 23. juni.

:: Diskusjonsforum ::
Vil vi se Frank Halvei enda mer lettkledd eller er det nok nå?

Forum
 
Det skjedde