ONSDAG 7. APRIL 2004
Av ENGELSCHØN GLAD og OLLVAR O. KLEPPVOLD (erotiker)

iltempo.no med en utradisjonell påskekrim?
"EN SOLSKINNSDAG"

Han satt på en trebenk akkurat i skoglinja kun iført en trang shorts og en tettsittende singlet. Håret var sandblondt og klippet kort. Kinnene var litt runde og munnen mandig med fyldige lepper. Den velstelte barten gikk rundt munnen og nesten i ett med et tynt, velklippet skjegg i samme farge som håret. På campingbordet foran ham stod en halvliter med gyllent øl. Duggen på glasset røpte hvor kald ølen var, hvor varm sensommerdagen var. Dråpene samlet seg til de ble store nok til å ta en felles glidetur nedover glasset, hvor en ølbrikke av papp samlet opp fuktigheten.

I solbrillene hans kunne man se speilbildet av fuglene som lekeslåss, som knabbet mat fra hverandre og samlet kvister for å bygge sin første bolig. Men uansett hvor godt man så, kunne man ikke engang skimte øynene hans. Glasset i brillene var for mørke og det gjorde han enda mer attraktiv.

Et glass konjakk og en skål jordbær stod på bordet foran ham. Den mørkeblonde panneluggen la seg perfekt langs øyenbrynene og foldet seg etter hodet. Den hvite sommerdrakten satt perfekt på han og avslørte akkurat det den skulle. Det tynne stoffet som smøg seg rundt hoftene så ut til å være for tynne til å holde oppe den ene tøyfliken som dekket små deler av kroppen hans. Muskulaturen var veltrent, det vistes tydelig under det tynne stoffet og selv om tøyfliken var ganske stram, hadde det glatte silkestoffet en tendens til å smyge seg rundt hoftene og bena på en måte som virkelig avslørte den smekre kroppen som akkurat nå satt på den andre siden av skogholtet.

Bak de mørke solbrillene gled blikket hans ned til skålen med jordbær da han plukket opp et bær. Han fulgte bæret med øynene da han løftet det opp til munnen og fantasiene løp nærmest løpsk da de rosa leppene lukket seg om bæret og forsvant inn i munnen. Han kjente at kroppen knøt seg ved synet av det kraftige hakepartiet som bearbeidet jordbæret. Han spilte opp neseborene ørlite ved fornemmelsen mens hjertet banket vilt og slo doble slag. En svak krusning i munnviken hans avslørte at han visste han ble observert. Den hårete brystkassen som yppig hevet seg da han pustet dypt inn, avslørte det samme. Han brystet seg for han, som en kurrende due som spilte opp til parringsdans.

Han løftet opp det halvfulle glasset med øl. Førte det opp til munnen og tok en slurk. Brydde seg ikke om de få dråpene som havnet utenfor, som langsomt rant ned fra den ene munnviken, nedover langs den tynne stripen med skjegg og fortsatte ned på siden av haken. Han løftet haken litt for å forvisse seg om at han kunne følge dråpen med øynene. Nå var det hans tur til å spille opp neseborene, da øldråpen langsomt kravlet ned over kragebeinet hans og forsvant innunder v-åpningen på singleten. Han strakte hals for å se bedre og med hevede øyenbryn kunne man se at han nærmest fikk hakeslepp. Han forsøkte å redde seg inn ved å strekke seg etter et nytt jordbær, plukket opp et, førte hånden så nær overkroppen da han løftet bæret mot munnen at han tydelig så når hånden gled over brystvorten før han satte tennene i bærkjøttet.

Han tok en slurk konjakk og satte stolen litt bedre til rette for sola. Så seg rundt for å forvisse seg om at området mellom dem var mennesketomt. Da han skilte lårene lett, tilsynelatende for å skifte stilling, fikk han se det han ønsket å se. Han merket det knøt seg i kroppen og at fristelsen snart ble for stor. Synet av hans muskuløse lår gjorde ham hetere enn sola og mer ør i i hodet enn av all verdens halvlitere.

Han tømte i seg resten av ølet idet det siste jordbæret forsvant. Så reiste han seg. Gikk mot han. Han rev av seg den tynne singleten og rettet på solbrillene før han beveget seg ut på gresset. På motsatt side av skogholtet snørte han på seg skoene og reiste seg sakte fra stolen. Da de stoppet for hverandre på halvveien, sa han ikke et ord. Han gløttet over kanten av solbrillene, svelget tungt et par ganger før han fylte lungene med luft. Han så ned på føttene hans og kunne tydelig se at skoene var nypusset. Da han så opp, var de bare få centimetre unna et kyss. Adskilte lepper og tung pust viste hva de hadde lyst til. Det var klart for klubbmesterskapsfinalen i fotballtennis, mellom Magnus Sarheim og Fredrik Lamøy.

:: Diskusjonsforum ::
Hva synes du om denne historien?

Forum
 
Det skjedde