FREDAG 6. FEBRUAR 2004
Av BEN REDIK-FY-FASAN og GUDLEIK KNOTTEN (insider)

I forhandlinger om multiavtale:
STEINRAR LARSEN PÅ VEI TIL LADE?

KLUBBHUSET (Luftslottet). Onde tunger hevder Steinar Larsen og Ove Hoff kan være to av de involverte i en pikant multiavtale mellom IL Tempo og "lillebror" Lade FK. IL Tempo ønsker som kjent å knytte til seg den tidligere Ranheim-proffen Tom Arild Vanvik. Avtalen skal også inneholde flere paragrafer med liten skrift, som vil gjøre Lade FK til IL Tempos farmerklubb.

FØLER SEG UØNSKET...
Steinar "The artist formerly known as Steinaldo" Larsen gikk på egen hånd ut med en pressemelding sent i går kveld. "Jeg hadde ikke hørt noe om dette. At Lade FK har ønsket mine tjenester har jeg visst lenge, men at IL Tempo ikke lenger føler de har bruk for mine teatralske tjenester, slo ned som en bombe i Larsen-hula i kveld. Jeg har ikke greid å sette ord på hvor skuffet jeg er, og skal bruke den neste uka til utarbeide 99 spørsmål som jeg ønsker svar på fra Lade FK."

Lade FK på sin side, presiserer at de foreløpig ikke har mottatt noen bud på sin aldrende stjerne, men kontrer umiddelbart på spørsmålet om et salg kan være aktuelt: "Vi har forøvrig ikke fått noen henvendelser fra IL Tempo, og jeg synes det er uetisk å prøve å 'signe' spilleren mens han er under kontrakt med oss. Vi har derimot sendt en fax til IL Tempo med spørsmål om vi kan diskutere betingelser med Steinar Larsen og Ove Hoff, så får vi se hvordan det går," sier Lade FK-manager Morten Hjørnevik.

KABALEN I FERD MED Å GÅ OPP
Kapteinsemnet Geir Bekken forteller at han for tiden er i en rekke møter, både med IL Tempo-styret, IL Tempo-spillerne og aktuelle overgangsobjekter. Bekken mener likevel at de viktigste tilskuddene til årets stall, er spillere som allerede er under kontrakt med klubben. "Ja, det mener jeg. Eivind Arne Bjaaland er ventet å være fullt restituert i mars, mens Fredric Vogel, Morten Berg og Bjørn Magnus Iversen returnerer i juni evt. slutten av sommerferien. I tillegg har klubben ess som meg selv i ermet om noe skulle gå galt."

Det har foreløpig ikke lykkes c53twve0h_db478742.no-redaksjonen å få en kommentar fra Ove Hoff. Unge Hoff er som kjent ikke myndig enda, slik at det vil være spillerens agent og pappa, Ove Hoff, som vil ta den endelige avgjørelsen om hvilken klubb Hoff jr. spiller for neste sesong. Personer som står Ove nær, bl.a. Erik Hoff, sier likevel at Ove føler seg dolket i ryggen av klubben han signerte for rett før 2003-sesongen.

UTFORDRET NARDO
Daglig leder Erik Eikebrokk forteller at han er meget fornøyd med sesongen anno 1. februar. - Det har ikke vært en eneste dårlig trening så langt. Likevel presiserer Eikebrokk at han i samarbeid med Geir Bekken vil rydde opp i stallen, slik at stallen består av spillere som er villig til å yte 100% for klubben og blø for opprykket. Eikebrokk ønsker ikke å svare på spørsmålet om problembarnet Tor Haakon "Dandy" Bjørgum er på vei til en østlandsklubb.

"Jeg har en dessert liggende. Om spilergruppa ønsker det (IL Tempo I og II) kan jeg by på en treningskamp mot Nardos A-lag (3. divisjon) i løpet av mars. Det eneste jeg krever er at spillerne kommer seg i form gjennom å møte både på søndagstreningene på Lade og på løpetreningene i ishallen. Hvis noen tror vi kan spille jevnt med et 3. divisjonslag uten å være i form, får de tro om igjen, og de vil i alle fall ikke få smake på desserten."

"Jeg har veddet 1000 kr på at IL Tempo slår Nardo i en treningskamp i løpet av mars og venter på at Nardo skal akseptere utfordringen. IL Tempo vil stille med et toppet lag mot et toppet Nardo-lag. Likevel vil kondisjon og fotballform ligge til grunn for laguttak," presiserer Eikebrokk.

PS: Eikebrokk bekrefter at han for tiden er i knallharde forhandlinger med Lade FK i forbindelse med eierskapet av varmblodshoppa "IL Tempo" (les mer om hesten på www.travsport.no). Lade FK ønsker i forbindelse med multiavtalen å sikre seg eierinteresser i hesten, mens IL Tempo på sin side ikke tilbyr mer enn to bedekninger per år fra hesten som siden 1999 (året da IL Tempo (fotballklubben) ble stiftet) har vunnet ett travløp.

:: Relaterte saker ::
"Lade-spiller på vei til IL Tempo"

"Drakamp om Lade-spiller"

Forum
 
Det skjedde