FREDAG 24. JANUAR 2003

IL Tempo forsterker laget på keeperplass:
OVE HOFF SIGNERTE

(Overgangsmarkedet) Det var en entusiastisk og noe overivrig spilleragent Vegard Bertelsen som natt til fredag tok kontakt med daglig leder Erik Eikebrokk. Eikebrokk hadde gått tidlig til sengs for å være klar til nye bravader med IL Tempo Indoor fredag kveld, men kom raskt til hektene av Bertelsens nyheter.

"Ove Hoff har signert for IL Tempo," snerret Vegard med funkel stemme som gikk fra mørk sopran til ren fistel i den reneste Opus X-stil.

De siste dagenes hundsing frem og tilbake mellom Vegard og Martin Gunnar Kjenner har ført til lynsjestemning rundt pokerbordet. Uten at alle fakta har kommet på bordet, har vi i en rekke pressekonferanser de siste dagene, fått lære at Vegard Bertelsen i en årrekke har benyttet seg av såkalt "penger-under-bordet"-strategi for å sikre seg diverse spillere. Martin Gunnar kjenner dog reglene bedre enn de fleste og var i følge Gårsdagsbladet nær ved å friste med seg spilleren til mer sydlige strøk.

Erik Hoffs yngre bror, er ventet å være spilleklar for IL Tempo over helga, etter å ha gjennomgått en rekke fysiske og psykiske tester. Bedrevitere har sådd tvil om ungguttens mentale helse, men selvutnevnte leger IL Tempo har vært i kontakt med, konkluderer med at tilstanden ikke er verre enn at stormannsgalskapen kan holdes i sjakk ved hjelp av sterk medisinering under kampene.

Hva dette medfører for tidligere storkeepere som Frank Halvei og Roger Kværnø, vites ikke, men at førstnevnte trolig ser seg om etter en ny klubb, er hevet over enhver tvil. Vegard Bertelsen påpeker at han allerede har vært i kontakt med flere uaktuelle arbeidsgivere og at representanter for Nardo og Othilienborg flere ganger skal ha vært i ulovlig kontakt med stutt-tjukken.

Det vil bli anledning til å ta bilder av IL Tempos nye stjerneskudd under en iscenesatt pressekonferanse kommende uke.


Forum
 
Det skjedde