LØRDAG 14. MAI 2005

IL Tempo tar pinseferie på tabelltopp
Kapteinen fornøyd

(Lade kunstgress) Kampen er forlengst over og IL Tempo-gutta har kommet nydusjet og fine ut av garderoben, klare for gratis inngang og billig øl på Metro. Tilbake på Lade kunstgress står kaptein Erik Hoff og terper detaljer. Nå er det frispark som står i sentrum, skudd etter skudd smeller i nettmaskene, men perfeksjonisten som nylig ble pappa peker på viktigheten av å gå foran som et godt eksempel.

Hoff har i en årrekke vært en bærebjelke i IL Tempo, men signaliserte før denne sesongen at han kom til å trappe ned sakte, men sikkert. Likevel spilte han mot Nidaros sin 59. kamp på rad og innrømmer at det trolig må noe spesielt til for at den rekken skal stoppe.

- Ja, dette var morsomt. Jeg er ingen løpsmaskin selv, men når unggutter som Johnsen og Preller løper seg flere kilo lettere i løpet av en kamp, kan jeg ikke forlange mindre av meg selv. Selv om løping egentlig er helvete på jord, er det morsomt når alle sammen gir så mye av seg selv.

Tidenes beste IL Tempo-omgang?
Etter en god 2. omgang mot Bjørgan/Fosen i 2. seriekamp, var det bred enighet om å gå ut med et enormt press mot Nidaros og få ikke bare det første målet, men gjerne avgjøre kampen før kreftene ebbet ut og la oss tilbake på banen. Selv om 2. omgang ikke ga det ønskede resultat, var det en 1. omgang av de helt sjeldne.

- Spiller vi slik hver kamp og jobber så mye, er det ingen andre enn oss selv som kan stå i veien for opprykk. Nå har vi ledertrøya, men det er lenge til fjelletappene begynner. Likevel har vi et godt lag med mange gode hjelperyttere og da er det enkelt å være kaptein. Så får tiden vise om dette blir et one horse-show eller om noen av de andre lagene går for en sterk sluttspurt, filosoferer Hoff uten at noen forstår hva sykling har med saken å gjøre.


Bjaaland imponerte i comebacket
Comebackkongen Eivind Bjaaland, gjorde sin tredje "debut" for IL Tempo og det andre comebacket. Lettvekteren spilte sin 4. kamp for klubben, men dette var hans første seier. Bjaaland selv påpeker viktigheten av å ha et trygt forsvar som harmonerer med med mange strenger å spille på forover og lar seg også overraske over en arbeidsmoral i laget som han ikke hadde sett før.

- Godt å ha ei solid sentrallinje bak der, må si at Vegar og Nils er bunnsolide. Personlig er jeg glad jeg ikke kjenner noe i ryggen, skal kjøre på med intervaller fremover nå så kommer nok formen etter hvert, har skumle planer om å dra av buksa til Steinaldo på første scoring, humrer Bjaaland og drar klare paralleller til IL Tempos 5-0 scoring da Eirik Rønning mista shortsen i den påfølgende feiringa.

- Gøy å spille, dette laget kan bli veldig bra om det faktisk blir enda bedre trent, mange gode spillere og i dag var faktisk moral til stede også! Venter spent på fortsettelsen. Har aldri syntes moralen har vært i hos mange, men idag stod det frem som en enhet og et kollektiv av dimensjoner i første omgang, avslutter en fornøyd sesongdebutant.


.: Relaterte saker :.

Etter kampen Nidaros - IL Tempo 1-5

.: Diksujonsforum :.
Var det rett å vrake Nils Dalehaug til fordel for Eivind Bjaaland?

 

 

Nyheter
13.04.2005
IL Tempo avgjorde før pause mot Nidaros
11.05.2005
Foran oppgjøret Nidaros - IL Tempo
10.05.2005
IL Tempo-tempen for mai måned
07.05.2005
Oppsummering av 2. serierunde
07.05.2005
Erik Hoff som bakgrunnsbilde
Forum

Det skjedde