TORSDAG 8. DESEMBER 2005

Varsler kamp om venstrevingen
Vidar vs Steinar

(Buvik) Etter år som midtstopper med ubestridt talent, håpløs duelltiming, lange bein og mye ufortjent kritikk, konverte Steinar Larsen til angrepsspiller foran fjorårets sesong. Vidar Jenssen har gjennomgått en tilsvarende konvertering. Fra å være en velrenomert spydspiss i sine yngre dager (kronisk Strindheim-dødare i innecuper) gikk Vidar til IL Tempo med planer om å bli først midtstopper, så midtbanesentral før han ble tvangsplassert på høyre back for å gjøre minst mulig ugagn. Nå har duoen begge varslet at de sikter seg inn på å gjøre venstrevingen til sin egen neste sesong.

- Jeg spilte både spiss, høyreving, venstreving og midtstopper forrige sesong, men nå er det nok. I 2006-sesongen ønsker jeg å spesialisere meg og da er det på venstrevingen jeg føler jeg har mest å bidra med, sier Larsen som hevder å ha ekstrem spisskompetanse rettvendt med stor fart og et brennhardt skudd som sine sterkeste sider.

Melder seg ut av 0,1 tonn-klubben
I dag er det 25 år og 2 uker siden Vidar Jenssen ble født. Det er 4 år og 6 uker siden han sist veide mindre enn 100 kg og 25-åringen mer enn antyder at den drastiske vektnedgangen også kommer til å vise seg i form av en sportslig opptur på banen.

- Neste år er et være eller ikke være for min egen del. Jeg har vært i klubben lenge og har gitt signaler til ledelsen at jeg er klar for større utfordringer og mer ansvar. En realisering av mine mål går bl.a. ut på å rykke opp til 4. divisjon, bli klubbens assist-konge fra venstrevingen og over tid bli et alternativ til kapteinsbindet. I Geir Bekkens fravær har IL Tempo i mange år lidd under å ha en skikkelig kaptein, avslutter Jenssen.

Hvem starter? Treneren avgjør
Etter iltempo.no sitt oppslag for noen uker siden om at en trenere på det nærmeste er klar for klubben, har det versert en rekke rykter om hvem treneremnet kan være. En representant for IL Tempo-styret sier at treneren nærmer seg en endelig avgjørelse og at vedkommende er 99% sikker på å signere. Også Geir Bekken har latt seg inspirere og har signalisert at han likevel kan være aktuell for en spillerutvikler-rolle i klubben i 2006-sesongen.

- Jeg har hatt mange samtaler med både spillere og ledere i IL Tempo de siste ukene og liker det jeg hører. Om det lar seg gjøre ser jeg ikke bort ifra at jeg kan ta på meg ansvar i IL Tempo i form av fotballfaglig assistering og kampledelse, sier Bekken i en sms.

PS: Det lyktes ikke iltempo.no å komme i kontakt med Eivind Arne Bjaaland.


.: Relaterte saker :.
IL Tempo blir semiprofesjonell - Lønner trener

.: Diskusjonsforum :.
Hvem er din favoritt - Steinar eller Vidar?


 

Forum
 
Det skjedde