TIRSDAG 5. JULI 2005

Månedens spiller for juni måned:
OVE 'ELG' HOFF!

(Det e lørdagskveill) Til tross for en miserabel juni måned med 3 tap av 3 mulige, er det noen spillere som har tatt steget opp fra de lavere tinder og toppet høye fjell. Ove Hoff er en av de som har vist seg frem i de siste kampene og fikk sin helt spesielle opptur som innbytter i 0-2 tapet for Åfjord.

Ove Hoff i juni måned:
Mandag 6. juni mot Lade FK på Lade kunstgress
Spilte 45 minutter til børskarakteren 5
Søndag 26. juni mot Åfjord på Nissekollen
Spilte 45 minutter til børskarakteren 8
Torsdag 30. juni mot Ørland på Lundavoll gras
Spilte 90 minutter til børskarakteren 6

Snitt: 6,33

Topp 3 for juni måned:
1 Ove Hoff - 6,33
2 Vidar Jenssen - 6,0
3 Eirik Rønning - 6,0

Ung og fremadstormende
Ove Hoff kom til IL Tempo som keeper foran 2003-sesongen og skulle for alvor sette en standard for IL Tempos bakre rekker. Den forferdelige defensive trenden skulle snus til flere smultringer og trygghet. Planen var god, men den skulle tidlig vise seg å være elendig og gikk etter hvert i vasken. Ove Hoff åpnet godt i de første kampene, men falt etter hvert ned på resten av lagets høyst usikre nivå. Dette kuliminerte med at Ove aka. Elg nektet å stå mer i mål og figurerte på en rekke forskjellige plasser utover høstsesongen. Sitt første mål kom i hjemmetapet for Lade FK som spiss, men endte etter hvert opp som venstreback, en posisjon han bekledte titt og ofte med bravur også i 2004-sesongen.

Med Bjørn Flyen inn som keeper, var det ikke lenger mange som snakket om savnet av en klassekeeper mellom stengene, men etter at Flyen fløy til Las Vegas for studier, så IL Tempo seg igjen nødt til å tvinge keeperhanskene til "Elg" ned fra hylla. Laget tapte ikke en eneste kamp i 2004-sesongen med 20-åringen i mål og en høydramatisk sluttspurt endte med at IL Tempo var ett (1!) fattig mål fra å sikre opprykket i siste seriekamp.

Denne sesongen har Ove Hoff slitt med mindre spilletid, men har vist seg frem som en ledertype den siste måneden og er av flere foreslått som kaptein Erik Hoffs mange forfall. Vi gratulerer Ove Hoff med tittelen årets spiller i juni måned og håper utmerkelsen er med på å inspirere både Ove og de øvrige "Gigantene" til forbedrete innsatser utover sesongen...:: Diskusjonsforum ::
Var det fortjent at Ove Hoff ble kåret til månedens spiller ?

 

Nyheter
04.07.2005
Nedgang i besøkstallene for iltempo.no etter sportslig krise
03.07.2005
TdF3et: Rolig dag på jobben for IL Tempo Bianchi
03.07.2005
TdF2et: Thor H. Bjørgum knep 2. plassen
02.07.2005
TdF1et: Sarheim i gul ledertrøye
01.07.2005
Spilte 63 kamper på rad - måtte stå over
Forum

Det skjedde