IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ KULDESJOKK. Matta på Tønsåsen var fin til tross for kulde og snø. (Foto: Bruno Coelho)

LÅNKE IL 3-1 IL TEMPO. Fremgang i spill - stadig motgang på dødball
08/03/16 › IL Tempo stod høyt, og ble kontret i senk av 4. divisjonslaget Lånke. Kampen markerte likevel en solid opptur etter fadesen mot Grønningen.

‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

‹› RELATERTE SAKER
   › 24/02/16 › Etter kampen: Grønningen FK 3-1 IL Tempo
   › 11/02/16 › IL Tempo taper aldri med Sarheim som trener. – Kall meg bare "the ONE"!

KAMPREFERAT

(Tønsåsen) Treningskamp i mars. Rimfrost rundt sekstenmeteren, stengt kiosk, og en dommer som trodde kampen var 24 timer senere.

"Velkommen til Stjørdal'n", til nyopprykka fjerdedivisjons- mot for evig og alltid femtedivisjonslag, til Lånke IL mot IL Tempo.

Kampleder Asklund maner til høyt press første fem, og får som bestilt, med kaffe og dessert attåt. IL Tempo starter høyt og der blir laget stående.

Nyinnkjøpte Gullaksen kjører på ned langs høyresida, i to-spann med Magnus Sandnes, som tydeligvis må løpe hele tida for å håndtere kuldesjokket etter treningsoppholdet i Vest-Afrika.

– Synes personlig Gullaksen var et friskt pust. Tilfører noe kun Thomas har fra før. Er uredd og kommer med masse trøkk, sa John Johnsen, som spilte sin første treningskamp for året.

Dessverre legger Lånke trumfen sin tidlig, og lar den ligge kampen ut: Kontringer.

IL Tempo har ballen; frem til mål, tilbake til midten, frem til målet igjen, så kommer en tversover, og Lånke hugger til. Første kontring gir corner, corner gir mål, 1-0.

Femte farlige kontring gir også mål, godt skudd nede i langhjørnet, 2-0. Til pause kan IL Tempo være fornøyd med å ha hatt ballen mest, løpt mest og hatt det såkalte initiativet. Men stillingen er altså 0-2.

Slipper inn enkle mål, og er dårlig på dødball imot

– Mye bra spill, men vi sliter med at det stopper på den siste tredjedelen. Så slipper vi inn enkle mål, samt er fryktelig dårlig på dødball i mot, ifølge Johnsen.

Tidlig i andre omgang sitter reduseringen, og jommen er det han med kuldesjokket som gjør det. Strippet ned til shorts sleivsparker han ballen inn i et åpent mål.

Resten av kampen er en gjentakelse av seg selv, med mye balltrilling fra IL Tempo, avbrutt av giftige kontra fra de innfødte.

3-1 sitter dog på dødball, igjen, og det spørs vel om duellkraften må opp et par hakk frem mot seriestart. Mye pysing og lite kjefting, tap mot et lag man burde slått, men ingen skader og godt oppmøte.

Sett pengene på Larsen som toppscorer!

– Vi tapte nok en kamp på grunn av elendig forsvarsspill, men likevel er det veldig mye positivt, og vi spiller i perioder godt mot Lånke, oppsummerte Jørn Ove Asklund etter kampen.

Kampen var IL Tempos andre 3-1-tap på rad, og Sandnes' scoring var bare IL Tempos fjerde så langt denne forsesongen. Akkurat dét bekymrer ikke André Larsen.

– Mye bra, men også ufattelig mye dårlig. Ikke nevneverdig bekymret for mine mål, og fansen kan trygt sette pengene på at Larsen blir divisjonens toppscorer i år!