IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 20/06/15 Etter kampen: Jonsvatnet 4-5 IL Tempo

‹ EN SJELDEN UAVGJORT. SELBU OG VESTBYEN SPILTE SESONGENS FJERDE UAVGJORTKAMP (Foto: Torgeir Hofsmo/Selbyggen.no)

8. serierunde: Jonsvatnet tapte til slutt, og Selbu tuktet Vestbyen
23/06/15 › Etter sju seire og full pott var det full stopp for Jonsvatnet - som tapte på overtid for IL Tempo. Også Vestbyen mistet viktige poeng mot Selbu. Dermed har avdelingen åpnet seg opp.

› 18/06/15 › Selbyggen: Selbu 2-2 Jonsvatnet. Årsbeste av Selbu

(Trondheim) Med sitt seiersmål på overtid sørget Fabian Abueg Gomez for ny spenning i toppen av 5. divisjon avdeling 2. Vestbyens uavgjortresultat borte mot Selbu gjorde at spenningen for alvor er tilbake, og både Sjetne og IL Tempo kan tyvlåne på følelsen av å "være med i kampen igjen".

»

To av medaljeutfordrerne møttes til ukas første kamp. Hommelvik gjorde sitt beste for å slå IL Tempos publikumsrekord på 110, men lyktes bare nesten i å passere tresifret antall.

Det har dessuten kommet IL Tempo.no for øret at et større antall av de registrerte publikummerne ikke var tilstede, men ble likevel inkludert i totalen i kraft av å ha såkalt partout-kort.

Hjemmelaget stilte som vanlig et ungt lag, men også Sjetne måtte ty til juniorgruppa når den eldre garde meldte forfall til distriktstur.

– Vi var litt tynne i den kampen. men hadde en viss kontroll uansett. Skrudde opp noen hakk i 2. omgang og da var vi bedre enn dem, redegjør Sjetne-trener Simon Hustad Evjen.

Hommelvik-trener Rune Hanger har ikke svart på IL Tempo.nos manglende henvendelser.

Hommelvik - Sjetne IL 0-2 (0-0)
S: Espen Mathiassen, Jon Steinar Sivertsen

»

Torsdag kveld smalt rundens første bombe. Selbu bygde videre på den positive opplevelsen fra forrige hjemmekamp. Da var bygdelaget nære ved å knipe poeng fra serieleder Jonsvatnet. Med Odd Erik Garbergs utligningsmål en halvtime før slutt kunne Selbu juble for poeng mot Vestbyen.

Lokalavisa Selbyggen skriver:

– Vestbyen tok ledelsen etter kun seks minutter og spilte rundt Selbu (...), men så tok Selbu tak. Ikke minst ved midtbanetrioen Dag Mæhle Uglem, Tor Arne Slind og Lars Garberg. Garberg var over alt på banen sammen med indreløperkollega Tor Arne Slind. Reduseringen var det nettopp Slind som sørget for - en lompe over Vestbyens keeper få minutter før pause.

Ifølge avisa var kampen den beste som er spilt på Selbu kunstgress så langt i år.

– Etter pause fikk vi se to lag med stor innsats, og med et sterkt ønske om å vinne. Vestbyen tar ledelsen i det 51. minutt, men Odd Erik Garberg sørget for utligning seks minutter senere. Kampen bølget fram og tilbake, men det ble ingen flere skåringer.

Selbu - Vestbyen 2-2 (1-1)
S: Tor Arne Slind, Odd Erik Garberg
V: Kristian Sandkjernan, Erik Stubø

»

I tussmørket på Solbakken kunstgress, samme kveld, tok Bratsberg imot berg-og-dalbanelaget Charlottenlund 2. Seier til tross, bortelaget imponerte ingen ved å slå Bratsberg 4-3.

Hjemmelaget sjokkåpnet, og ledet 2-0 til pause. Og verre skulle det bli for CSK 2.

Keeper Magnus Aspås ble utvist allerede etter 33 minutter, etter å ha pådratt seg sitt andre gule. Én mann mindre gjorde naturlig nok jobben vanskeligere for Stian Jarwsons mannskap, men gråtrøyene virket å bli motivert av rødtkortet, og rodde til slutt i land årets tredje seier.

Matchen ble avgjort på overtid, da Petter Utstrand banket inn seiersmålet på straffespark.

Bratsberg - Charlottenlund 2 3-4 (2-0)
B: Steffen Hopstad Solberg (2), Per Steinar Olsen
C2: Adrian Nilsen, Mats Rasmussen, Petter Sebastian Aspås, Petter Hubak Ustrand str.

»

Rundens hovedkamp ble spilt fredag kveld på Solbakken kunstgress. Jonsvatnet stod så langt som eneste ubeseirede lag, og IL Tempo måtte vinne - både for å selv henge med i tetkampen, men også for å hindre Jonsvatnet i å stikke i fra.

Etter 34 minutter ledet Jonsvatnet 3-0, og hadde med det foten halvveis innenfor 4. divisjonsdøren.

Kan hende ble den tilsynelatende klare seieren Jonsvatnets bane. For etter å ha hatt marginene veldig på sin side så langt i 2015, var det nå IL Tempo som hadde fru Fortuna med seg.

3-1 kom ut av ingenting, og ble fulgt opp med 30 minutter hvor alt gikk IL Tempos vei.

Dramaet var likevel ikke over, og Jonsvatnet utlignet på et uforklarig tildelt straffespark - blant annet etter at IL Tempo-keeper Bård Haugvik må forlate banen etter å ha blitt kvestet i ansiktet.

Fabian Abueg Gomez avgjør i grevens tid, og hele 5. divisjon jublet for dét.

Jonsvatnet - IL Tempo 4-5 (3-3)
J: David Melkvik, Inge Marius Fossdal, Dag Ragnar Heggem, Kristian Santi
ILT: Fabian Abueg Gomez (2), Erik Eikebrokk, Morten Solem, Jørn Ove Asklund

»

8. serierunde både startet og avsluttet i Nord-Trøndelag. Det er kanskje en overdrivelse å si at Vikvarvet for alvor har fått orden på poengfangsten, men etter nye 90 minutters krig på Rødmyra sikret laget seg ett nytt poeng mot Kolstad 2.

Bortelaget reiste nordøstover med en faretruende liten tropp, og merket nok konsekvensen av det utover kampen.

Kolstad 2 så lenge ut til å ta sin første bortetriumf for sesongen, men hjemmelagets Martin Borseths to scoringer, den siste to minutter før slutt, sørget for at hjemmefansen kunne juble for Vikvarvets fjerde poeng denne sesongen - og avansement til 9. plass på tabellen.

Vikvarvet - Kolstad 2 2-2 (1-1)