IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 04/05/15 Oppsummering av 2. serierunde « 09/05/15 Etter kampen: Selbu 1-2 IL Tempo

‹ VESTBYENS RAVELLI? ØYSTEIN LIEN SOLBERG REDDET VESTBYEN FRA ET PINLIG POENGTAP SØNDAG (Foto: Facebook/vestbyenseniorherrer)

» 3. serierunde fullført søndag:
JONSVATNET OVERTOK TETEN

12/05/15 › Tredje serierunde var nærmest en tro kopi av den andre. De tre topplagene Vestbyen, Jonsvatnet og IL Tempo står fortsatt med full pott - men bare såvidt...

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

› 29/04/15 › Oppsummering av 1. serierunde: Favoritten Vestbyen rett til topps

› 25/04/15 › Under the Loop: Vestbyen vinner!

(Trondheim) De tre topplagene Jonsvatnet, Vestbyen og IL Tempo forlenget alle sin seiersrekke til tre i 3. serierunde. Jonsvatnet spilte sin tredje hjemmekamp på rad, og vant stort igjen, mens IL Tempo og Vestbyen var avhengig av å ha dramaturgien på sin side i kampen om tre poeng.

»

Runden ble innledet onsdag på Kolstad, hvor hjemmelaget tok imot Hommelvik. Begge lagene var revansjesugne etter skuffende resultater uka før, men på Huseby Idrettspark var det til slutt ungguttene fra Hommelvik som tok en fortjent seier.

– God kamp av alle mann. Vi jobber steinhardt defensivt og klarer å ligge kompakt. Kolstad har mye ball, men vi er gode på overganger, sa trener Rune Hanger til Malvik-Bladet etter kampen.

Seieren var bortelagets første for sesongen, og treneren mener nå å ha funnet oppskriften på flere tre-poengere.

– Vi viser at vi kan når alle er påskrudd. Dette er nivået vi må være på hver gang. Utfordringen ligger i å gjenskape prestasjonen.

Kolstad 2 - Hommelvik 1-4 (
K: Dawid Nescior
H: Michael Gjestad Moum, Martin Ingstad, Zeaur Omarzae, Andreas Berg Hofstad

»

Torsdag var dagen bunnlagenes kamp. Overraskende nok stod hjemmelaget Charlottenlund 2 uten både scoring og poeng etter to runder, mens Vikvarvet har vært langt unn å realisere egne ambisjoner om en plassering i tabellens midtsjikt.

– Det har vært labre greier så langt. Satser på å snu trenden i neste kamp, sa Runar Overvik etter kampslutt.

Kampen bar også preg av at det var to tabellnaboer som møttes. Vikvarvet tar en tidlig ledelse som de holder nesten til pause. I 2. omgang viser hjemmelaget seg som det klart sterkeste laget, og fem forskjellige målscorere sørger til slutt for en kontrollert hjemmeseier.

– Det var kjekt å vinne igjen. Satser på å fortsette med det fremover også, var CSK-trener Stian Jarwsons godt fornøyde kommentar.

Charlottenlund 2 - Vikvarvet 5-2 (1-1)
C: Lasse Nervik Vollen, Christian Horn (2), Stian Moxness Jarwson, Petter Hubak Utstrand
V: Arild Mosleth, Vegard Ervall (sm)

»

Senere på torsdag spilte Jonsvatnet sin tredje hjemmekamp av tre mulige. Gampelaget Bratsberg var aldri i nærheten av å ødelegge for seierskåte Jonsvatnet-spillere og bortelaget vant til slutt 8-2 på sin egen hjemmebane (som Bratsberg benytter som hjemmebane i 2015).

Med 10 hjemmekamper av 18 mulige, har flere såkalte eksperter lagt stor vekt på at Jonsvatnet har en stor hjemmebanefordel. Det vil ikke JIL-trener Kim Johnsen være med på.

– Nei, siden vi har mange raske spillere er det en fordel for oss å spille på større baner...

Bratsberg - Jonsvatnet 2-8 (1-3)
B: Steffen Hopstad Solberg (2)
J: Andreas Skirstad (3), Petter Grong, Anders Pedersen Glasø, Dag Ragnar Heggem, David Melkvik

»

På lørdag tok også IL Tempo sin tredje seier av tre mulige - selv om denne tre-poengeren satt lengre inn enn de to første. Etter at Ketil Thorsø misbrukte muligheten til å avgjøre kampen fra straffemerket - og Selbu scoret på sitt krittforsøk, 10 minutter før slutt, så det mørkt ut for de svartkledte.

Stikk i strid med historien, hamret kaptein Magnus Sandnes inn seiersmålet 6 minutter på overtid.

– Lykketrusa leverte! Jeg kommer ikke til å vaske den før vi taper! gjentok Sandnes i det uendelige etter kampslutt.

Selbu - IL Tempo 1-2 (0-1)
S: Terje Ophaug
ILT: Fabian Abueg Gomez, Magnus Sandnes

»

Søndag kveld hadde Vestbyen mulighet til å bli det tredje laget med full pott etter 270 serieminutter (uten tillegg). Motstander var Sjetne, som på ingen måte har greid å leve opp til eget (og Bratsbergs) favorittstempel.

Vestbyen var klart best i første omgang, men i de siste 45 minuttene var det et nervøst og preget hjemmelaget som entret banen. Bortelaget tok fullstendig over spillets gang, og Vestbyen må takke fru Fortuna for at alle poengene ble igjen på Hammersborg.

Kim André Rinnan blir stående igjen som matchvinner med sin scoring etter 22 minutter, men det er Vestbyen-keeper Øystein Lien Solberg som fortjener mest takk, med strafferedning 20 minutter før slutt.

– Denne redningen kan vise seg å bli gull verdt når vi teller opp poengene i slutten av oktober måned! står det å lese på Vestbyen sine Facebook-sider etter helgas største kollektive svikt.

Vestbyen - Sjetne 1-0 (1-0)