IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Hjem  » Golf  » Spillerstall  » Kalender  » 5. div avd 2  » IL Tempo PLAY  » Om IL Tempo  » Kontakt
« 11/03/15 Byneset 1-4 IL Tempo « 26/03/15 Preview: Jonsvatnet v IL Tempo « 28/03/15 X Art: Se alle bildene fra kampen

‹ KRIGET GODT! BRUNO COELHO KRIGET SOM EN HELT - OG VAR ETT AV FÅ LYSPUNKT I BORTETAPET MOT JONSVATNET (Foto: Åsmund Nielsen)

» JONSVATNET 6-1 IL TEMPO
Helt mørkt på Solbakken kunstgress

27/03/15 › Det er et ordtak som sier at skal man bli gode til å vinne, må man også tåle å tape. Mot Jonsvatnet virket det som om IL Tempo hadde tatt gledene på forskudd - noe som resulterte i en kjempesmell.

››› Skrevet av Bruno Coelho › bruno.teixeira19@gmail.comFacebook/bruno.j.coelho.5

KAMPREFERAT

IL Tempo møter Jonsvatnet i sesongens andre treningskamp og etter en særdeles godt gjennomført kamp mot Byneset sist, ligger lista høyt.

Målet er å dominere kampen og spille seg god på den lille kunstgressbanen til motstanderen.

Taktikken er, skal man forstå Erik Hoff, selvforklarende. Laget skal holde på ballen og utnytte bredden godt - noe som er litt av en utfordring tatt i betraktning i at det er max to! meter mellom 16 meteren og sidelinja...

Kampen starter som forventet, med et hjemmelag som ligger kompakt og høyt på banen, mens IL Tempo sliter med å finne ut av posisjoneringen på den trange banen.

Midtbanen består av tre spillere som aldri før har spilt en fotballkamp sammen og hele laget bærer preg av det relasjonsproblemer og å ha spilt lite sammen.

Hele første omgang blir en kamp om overtall på midten og jakt på kontringer. Uten at noen av lagene helt lyktes.

Kampen er veldig åpen og delt og det er umulig å vite hvem som kommer til å vinne. Jonsvatnet virker bedre fysisk trent, mens IL Tempo virker bedre teknisk.

Første omgang ebber uten at noe spesielt skjer bortsett fra noen stygge taklinger, som blant annet resulterer i enda en skadet IL Tempo-spiller. Bruno Coelho må gi seg rett før slutten av første omgangen og debutant Tor Helge Johansen hives innpå - etter å ha trent med laget i noen uker.

Andre omgang starter godt for bortelaget med gode gjennvinninger høyt på banen og noen brukbare målsjanser som blir kastet bort av en småskadet kaptein Magnus Sandnes.

Men så skjer det uventede. En kontring fra hjemmelaget ender i mål og kampen ser ut til å skifte spor. IL Tempo reagerer derimot raskt - og kjemper inn 1-1.

Kommer umiddelbart ned på jorda igjen...

Dessverre holder ikke dette lenge. Hjemmelaget har etter hvert oppdaget mye spillerom mellom IL Tempos ledd - og spesielt på midtbanen - og skal utnytte dette maksimalt. Til tross for iherdig innsats må Bård Haugvik til slutt oppgi kampen om å stoppe hjemmelaget på egenhånd - og kampen er definitivt snudd.

Forsvaret står nå helt alene mot Jonsvatnets sluttspurtoffensiv og selv en god keeper klarer ikke å unngå det unngåelige.

Kampen ender med sjokkerende 6-1 til hjemmelaget og IL Tempo kommer umiddelbart ned på jorda igjen etter seieren over Byneset sist.

Losers quit when they're tired. Winners quit when they'we won.

Men mot Jonsvatnet ga IL Tempo opp for lett og for tidlig.