IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ – HØR NÅ HER! IL TEMPO-SPILLERNE ER SOM VANLIG LYDHØRE NÅR "SJEFEN" SNAKKER (Foto: Ketil Thorsø)

20/09/15 › IL Tempo-trener Erik Hoff fikk uvurderlig hjelp av Tor Martin Olsen og Thomas Lervik i det han selv beskrev som "høstsesongens vanskeligste kamp".

› Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

‹› RELATERTE SAKER
   › 20/09/15 › LIVE: Charlottenlund 2 v IL Tempo
   › 19/09/15 › Før kampen CSK 2 v IL Tempo: Lover sensasjonelt comeback, men hvem er det?
   › 18/09/15 › Øystein Winsnes raser mot tidligere kampreferat - krever dementi!

KAMPREFERAT

(Charlottenlund) Det var Champions League-stemning på Charlottenlund når vi ankom banen. Tor Martin "Kula" Olsen hadde fløyet fra Oslo til Trondheim i ens ærend for å stille opp på kampen.

Sensasjonelt!

Erik Hoff lovte at dersom han holdt nullen skulle han få påspandert reisen hjem av IL Tempo. Men så god økonomi har ikke IL Tempo...

I en livlig første omgang presser IL Tempo høyt. Den første store sjansen kommer etter en grov feil av hjemmeforsvaret.

Magnus Sandnes plukker opp ballen og skjærer inn, legger den til rette for Fabian Gomez, som skyter håpløse rett på keeper.

Den forløsende scoringen skal likevel ikke vente lenge på seg. Og det er på dødball det skal skje. IL Tempo hadde mange cornere, og frispark fra gode posisjon i 1. omgang.

1-0 kommer etter en corner fra Johnsen. Innlegget lander perfekt på panna til Thomas Lervik. Og så var han igang igjen!

IL Tempo dominerer i lufta og skaper flere sjanser både på corner og frispark. Det høye presset fra bortelagets mørkemenn fortsetter, noe som gjør det vanskelig for forsvaret til CSK.

Hjemmelagets forsvar surrer det til atter en gang og Thomas er der som en sniffende bulldog. 2-0-ledelse er konsekvensen sekunder senere.

CSK går inn i garderoben på jakt etter en genial idé

Det står seg til pause, og Charlottenlund 2 tramper inn i garderoben i jakten på en genial idé som kan hjele dem å snu kampen til sin fordel. For, om sant skal sies, i første omgang var det i realiteten bare ett lag på banen.

Etter to bytter, Skåren inn for Preller, og Skjetne inn for Sandnes, sparkes 2. omgang i gang. CSK er mer på hugget nå. De presser høyt, mens IL Tempo sliter med å produsere noe i det hele tatt.

Det virker som IL Tempo-spillerne tar seieren for gitt, vil bli ferdig med kampen og dra hjem.

Gnisten er borte, og det CSK blir forært en overraskende vei inn i kampen igjen. De ruller opp på høyrekanten og kjærer inn. Spissen smeller til og Kula må ut i full strekk.

Det er en fantastisk redning, men returen får han ikke gjort noe med. 2-1-reduseringen gjør at håpet om poeng tennes i CSK-leiren.

Flere IL Tempo-spillere virker nå tydelig preget av stundens alvor.

Heldgivis ikke Thomas. For IL Tempos nye toppscorer har ikke tenkt å gi seg med scoring nummer 12 og 13 for sesongen.

...og dermed er hattricket komplett!

Bruno rapper til seg ballen midten, triller ujålete videre til innbytter Åsmund Nielsen, som slår en perfekt pasning ut til Thomas på høyrekanten.

Thomas kjemper seg forbi venstrebacken, blir dratt og slitt i, felt flere ganger, men får likevel avsluttet fra nærmest skrå vinkel. Ballen snor seg inn mellom stolpen og keeperen og dermed er hattricket komplett.

IL Tempo slår dermed Charlottenlund 2 for første gang på fem kamper, og trener Erik Hoff har vunnet den kampen han tidligere har beskrevet som "høstsesongens vanskeligste".

Tor Martin Olsen holdt ikke nullen, og måtte betale turen hjem av egen lomme, men legendestatusen blir i hvert fall ikke mindre.