IL Tempo (4-3-1-2):
22. Stig Smolan
7
5. Magnus A. Sarheim -> 45. min
6
<- 45. min 18. Vidar Jenssen
3
6. Morten Berg
6
3. Vegar Olsen
7
16. Ove Hoff -> 45. min
6
<- 45. min 23. Ørjan Antonsen
7
2. Erik Hoff -> 30. min
4
<- 30. min 15. Kenneth Aalbu
6
20. John Johnsen
5
0. Erik Eikebrokk
5
17. Frank Halvei -> 30. min
6
<- 30. min 4. Joakim Rønning
4
7. Steinar Larsen
5
19. Robert Preller
6
Formasjon:

Tre stjerner:

 
 

Harde fakta:

IL TEMPO
1-0 O. Hoff 90' (Olsen)

1
(0)

FOSENLAGET

0
(0)
Kampreferat:

Sjansestatistikk: 15-6
Forhold: Sommerlige forhold på Terrabanen i april måned. Publikum stormet tidvis banen, groupies på sidelinja sammen med en rekke bedrevitere og lite luft i ballene.

Vårsesongens siste treningskamp stod for mange som den siste muligheten til å spille seg inn på laget før sesongpremieren neste lørdag. Dessverre er det fortsatt en umentalitet som preger deler av laget, hvor spillere tillater seg til å komme utenom og senere enn oppsatt tid, et tidspunkt som minst halve laget overholder. I tillegg er det også ekstremt upålitelig at flere spillere ikke har med penger til betaling av kampen, noe som medfører at flere må bruke hele ukelønna på å betale baneleia og dommerutgiftene på til sammen 2600,-

Når det er sagt, stod det verre til med Fosenlaget. IL Tempo var kl. 1230 8 mann, men etterhvert kom også John og Vidar tassende før Vegar og Kenneth varmet opp fra bilen og ut på banen minutter før dommeren blåste igang kampen. Eivind stod over grunnet jobb, mens Eirik måtte jobbe svart igjen. Nils sovnet av og beklaget seg i god sportsånd etter kampen og la seg langflat.

Dette tatt i betraktning, ble ikke dette den oppkjøringskampen vi hadde håpet på. Fosenlaget lå med sine 10 spillere usedvanlig lavt på banen og IL Tempo hadde omrokert på nærmest alle mulige plasser og posisjoner, med kun Vegar og Smolan i sine vante plasser, foruten midtbanen. Utfordringen til spillerne var nå å raskt tilvenne seg situasjonen. IL Tempo-spillerne virket halvsløve helt fra første spark på ballen og vant knapt igjen en eneste ball. Greit nok, vi dominerte banespillet og Fosenlaget kom kun til et par halvsjanser etter lange klareringer, men det er merkverdig at spillerne selv ikke greier å ty til de nødvendige taktiske disposisjoner, men det er tidlig i sesongen og det kommer nok. Spørsmålet etter denne kampen er om det kommer i tide til kampen på lørdag mot Åfjord.

Midtbanen pleier å være flinke til å kombinere seg gjennom motstanderens to første ledd og slik skape overtall foran forsvarsfirern. Dette greide de ikke i dag, men Halvei gjorde god nytte for seg som oppspillspunkt i Geir Bekkens fravær og spilte enkelt og klokt fri både back og infreløper på kant. Når dette er sagt førte heller ikke dette til spesielt mange sjanser, da motsatt side sjelden hadde ork eller giv til å fylle på med folk inn i feltet og enten var innlegget for dårlig, eller så var det ingen på bakerste eller forreste til å omsette muligheten.

Til tross for få spillere var Fosenlaget disiplinerte bakover og forsiktige i den offensive satsningen. De stengte for rommene sentralt i banen og tvang IL Tempo ut på kant, et rom IL Tempo ikke begynte å utnytte før på tampen av 2. omgang, da Fosenlagets spillere var ekstremt slitne og slet med å sideforskyve tilstrekkelig. Det var varmt på Terrabanen til å være tidlig på dagen en søndag i midten av mars, og hetesjokket kan ha bidratt til å prege IL Tempo mer enn man skulle tro på forhånd. Grunnet det sene oppmøtet, samt kampen før som gikk på overtid, ble det dårlig med oppvarmin