Velkommen til IL Tempo Royale


 

TORSDAG 14. OKTOBER 2010

IL Tempo Royale imponerte i Nor Contact Futsal-cup:
Tapte for Amigoz i
1/4-finalen

(Kotenghallen) IL Tempo Royale overbeviste stort i den første utgaven av Nor Contact Futsal-cup. Til tross for flere uvelkomne forfall leverte erstatterne varene og ikke før i kvartfinalen mot Amigoz måtte IL Tempo se seg slått.

En tidligere Royale-spiller har sagt seg trygg på at Royale vil heve seg mot Galante i kommende 1/8-delsfinalekamp i Fokushallen.

Den tidligere Royale-spilleren sa at han tror at Royale kan vinne hvis laget kan komme i gang fra avspark og gjøre livet så vanskelig som mulig for Galante.

Supporternes talsmann forventer enkel seier, men Olsen bør være klar over at selv om Galante på papiret er et svakere lag så har de allikevel ferdigheter nok til å gi Royale forsvar problemer om de ikke blir møtt med respekt.

Da Manager Tor Martin Olsen var for opptatt med pep-talk før kampen var det ingen pressekonferanse før kampstart.

1/8 finale
IL Tempo Royale 6-1 Galante
Mål: Yavus – Assistert av Preller
Mål2: Lynum – Assistert av Eikebrokk
Mål3: Yavos – Assistert av Lynum
Mål4: Guttormsen – Uassistert
Mål5: Selvmål
Mål6: Lynum – Assistert av Preller

IL Tempo Royale nøt godt av en nærmest total dominans over et svært middelmådig Galante-lag i Fokushallen i ettermiddag. To scoringer og en assist fra Emil Lynum hjalp Royale til seier.

IL Tempo Royale er med seieren klare for kvartfinale mot Amigoz FC, vinneren av sist helgs IFS turnering og lagets supportere ser med forventning frem til å se kampen om de siste 4 i helgens turnering.

Manager Tor Martin Olsen møtte til pressekonferanse.

- Det ska dæm ha, Galante, dæm prøvd!

Tap for Amigoz i 1/4 finale
IL Tempo Royale 2-4 Amigoz FC
Mål: Lynum
Mål2: Yavus – Assistert av Eikebrokk

IL Tempo Royales manager slakter laget
IL Tempo Royales Eikebrokk har fortalt om hvordan manager Tor Martin Olsen holdt igjen laget I garderoben etter Royales tap mot migoz FC I Nor-Contact Futsalcup kvartfinale.

Med en tåre i øyekroken avslørte Eikebrokk at Olsen var aldeles rasende over lagets prestasjoner i kvartfinalen og at de fikk høre i klare ordlag akkurat hvor misfornøyd han var.

Heldigvis ble ingen truffet av drikke flaskene som smalt I veggen!

Olsen mistet beherskelsen
Tor Martin Olsen sørget for oppstuss da han stormet ut av en pressekonferanse etter IL TEMPO Royales tap mot Amigoz FC i Nor-Contact Futsalcup.

IL TEMPO Royales manager så ut til å bli fornærmet over å stadig bli stilt det samme spørsmålet fra en journalist fra Adressa.no.

Les referat fra intervjuet under:

Dere avsluttet med dagens kamp mot Amigoz FC i årets første Nor-Contact Futsalcup. Hvordan føler du at turneringen som helhet gikk for IL Tempo Royale?

- Det har vært en fantastisk turnering for oss og vi er strålende fornøyde med å komme så langt.

Preller banens beste
Robert Preller ble kåret til kampens beste spiller i dag. Hva syntes du om forestillingen han leverte?

- Robert spilte en god og solid kamp, og jeg forventer å se mer av det samme.

Turneringen er over for IL Tempo Royales del og den siste kampen har blitt spilt. Hvordan vil du summere opp kampen deres mot Amigoz FC?

- Til tider under kampen syntes jeg det så ut som at de fleste spillerne allerede var mentalt på ferie, og med litt mer fokus på arbeidsoppgavene kunne vi vunnet.

Det ryktes at du foran neste turnering er på utkikk etter en ny spiller. Tror du at du, etter dagens kamp kommer til å hente en ny spiller til klubben?

- Jeg ønsker ikke å kommentere planer for fremtiden.

Offentligheten ønsker et ordentlig svar fra deg. Det ryktes at du fremdeles er på utkikk etter en ny spiller. Tror du at du, etter dagens kamp kommer til å hente en ny spiller til klubben?

- Jeg ønsker ikke å kommentere planer for fremtiden har jeg sagt.

Olsen svært hemmelighetsfull før fortsettelsen
Jeg er nødt til å be deg om et ordentlig svar her. Det norske folk forventer ett svar! Det ryktes at du fremdeles er på utkikk etter en ny spiller. Tror du at du, etter dagens kamp kommer til å hente en ny spiller til klubben?

Tor Martin Olsen ble tydelig opprørt over spørsmålet og avsluttet pressekonferansen før tiden!

Men Olsen forlater ikke stedet uten det siste ordet, og sender et stikk til journalisten fra adressa.no…

- Når du ikke er god nok som fotballtrener lenger, får du jobb som fotballjournalist i Adressa !