Velkommen til IL Tempo Royale


 

ONSDAG 13. OKTOBER 2010

IL Tempo Royale imponerte i Nor Contact Futsal-cup:
Tapte for Amigoz i
1/4-finalen

(Kotenghallen) IL Tempo Royale overbeviste stort i den første utgaven av Nor Contact Futsal-cup. Til tross for flere uvelkomne forfall leverte erstatterne varene og ikke før i kvartfinalen mot Amigoz måtte IL Tempo se seg slått.

Før kampstart ville IL Tempo Royale utvilsomt være det mest fornøyde av de to lagene etter at de sikret seg et noe overraskende 1-1 uavgjort resultat mot Kollen Allstars.

Kamp 1
IL Tempo Royale 1-1 Kollen Allstars
Mål: Skretting – Assistert av Eikebrokk
Frispark mot: Eikebrokk

IL Tempo Royale kan anse seg som svært uheldige som bare klarte uavgjort.
For med 1-0 ledelse til det gjensto kun 15 sekunder på klokka klarte Kollen Allstars etter utallige sjanser å overliste Tor Martin Olsen i Royale-buret. Noe som førte til en litt skuffet stemning på lagbenken etter kampslutt.

Men Manager Tor Martin Olsen var i overraskende godt humør da han møtte journalistene i etterkant av IL Tempo Royales 1-1 kamp i Nor-Contact Futsalcup mot Kollen Allstars.

Et hederlig resultat mot et Kollen Allstars-lag det ble forventet at dere skulle tape stort mot. Hva er dine reaksjoner etter dette resultatet?

- Alle med tilknytning til dette laget kan være stolte over hvordan vi spilte i dag. Hadde vi vunnet hadde det ikke vært ufortjent !

Viktig å bevare ro og disiplin
Kamper mellom rivaliserende lag slik som den foregående kampen mot Kollen Allstars kan ofte bli hete affærer der det er uunngåelig at det av og til koker over for spillerne. Hvor viktig var det for dine IL Tempo Royale-spillere at de bevarte roen og disiplinen i denne kampen?

- Det var utrolig viktig å holde seg til kamp-planen og ikke la seg distrahere, noe gutta klarte eksemplarisk med unntak av frisparket Erik laget.

Tittelrivalene fra Nidaros Futsal deltar også i helgen og ønsker å holde presset oppe i kampen om trofeet. Hvilke muligheter mener du at de har til å vinne tittelen?

- De vil alltid være et naturlig navn for mange, men jeg er nok ikke helt sikker på at de vil være helt der oppe denne gangen.

Supporterne fornøyd med Kollen Allstars-resultatet
Supporternes talsperson applauderer Royale-laget og forsikrer at fansen er fornøyde med IL Tempo Royales overbevisende 1-1 resultat mot et sterkt Kollen Allstars-lag i Nor-Contact Futsalcups første kamp.

Kamp 2
IL Tempo Royale 2-0 Ivo Stars
Mål: Yavus - Assistert av Eikebrokk
Mål2: Grahl Madsen - Assistert av Preller

IL Tempo Royale laget går av banen til trampeklapp fra oppmøtte fans og blitzregn fra oppmøtt presse. Det var både stolthet og lettelse å se i ansiktene til spillerne og smilet satt løst.

Manager Tor Martin Olsen hadde dette å si om kampen:

Yavus` scoring ga dere en tidlig ledelse i dag. Følte du på det tidspunktet at det ville gå den rette veien for laget ditt?

- En tidlig scoring er alltid en bonus og det hjalp oss med å komme i gang.

Dere klarte å sikre dere seieren i dagens kamp mot Ivo Stars. Hva er dine reaksjoner etter kampen?

- Det er et flott resultat for oss, og kanskje spesielt for fansen også.

Skretting med sjansesløseri

Bent Skretting slet med å finne nettmaskene og bommet på åpent mål for 3e gang på to kamper. Det må vel være fortvilende å se spillerne dine sløse bort så store sjanser?

- Uten spillerne mine hadde vi aldri hatt sjanser, så jeg godtar det så lenge vi vinner.

Du spilte en fantastisk kamp for Royale og Ivo Stars-laget reiv seg i håret flere ganger i fortvilelse etter at du redder den ene sjansen etter den andre. Du må vel sikkert ha kost deg over å se alt lykkes i denne kampen?

- Ja absolutt, men godt forsvarsspill gjorde det enklere for meg. Men jeg må innrømme at dette er en av de bedre kampene jeg har spilt selv.

Grahl-Madsen med supermål
Alle gledet seg over da Morten Grahl Madsen scoret med en hard volley, og det må ha vært fantastisk å se en av dine egne spillere score et slikt mål. Hvordan vurderer du scoringen?

- Det var et fantastisk volley-skudd. Jeg kan ikke huske mange som har vært bedre. Samtidig må vi berømme laget for det fantastiske forspillet til scoringen!

Første scoring for Royale for fremspilleren Morten Grahl Madsen aka. 50 Cent.

Royales stjerne Morten Grahl Madsen har uttalt seg om sin store glede over å ha scoret sitt første mål for IL Tempo Royale mot Ivo Stars.

IL Tempo Royales 26 år gamle fremspiller fortalte til mediene at han ønsker å takke Manageren for tilliten han har vist og innrømmet at han nå knapt kan vente til neste gang han igjen kan ta på seg Royales drakt nr 20.


Kamp 3
IL Tempo Royale 2-1 Møllenberg Futsal
Mål: Yavus - Assistert av Miran
Mål2: Yavus - Assistert av Miran

Manager Tor Martin Olsen var i strålende humør da han møtte journalistene i etterkant av IL Tempo Royales 2-1–seier i Nor-Contact Futsalcup mot Møllenberg Futsal.

Du har nettopp forlenget rekken med kamper uten tap, og i følge både eksperter og fans så kommer den fremdeles til å vare en stund. Er du enig i at du kan holde det gående?

- Absolutt, selvtilliten er høy og laget spiller veldig bra.

Økt selvtillit med gode resultater
Yavus Akbina scoret et viktig mål som ga dere seieren i dag. Er du enig i at dette kan gi laget økt selvtillit?

- Jeg tror alle slike øyeblikk er med på å gi lagmoralen et løft.

Vi ble i dagens kamp vitner til at Miran Cemalovic ble tildelt gult kort for usportslig opptreden. Med tanke på hans manglende disiplin, hvor store sjanser er det for at Miran Cemalovic i nær fremtid igjen figurerer i dine planer for førstelaget?

- Jeg kommer ikke til å gjøre noen forandringer ut i fra denne avgjørelsen, så Miran kommer selvsagt til å spille

Supporternes talsperson mener at supporterne er fornøyde med måten forsvaret stengte igjen bakover og nektet motstanderen med å komme til sjanser og med dette ga fremspillerne en enklere jobb med å angripe.

Kamp 4
L Tempo Royale 6-1 Underdogs FC
Mål: Yavus – Assistert av Miran
Mål2: Yavus – Assistert av Skretting
Mål3: Yavus – Assistert av Grahl Madsen
Mål4: Preller – Assistert av Skretting
Mål5: Preller – Uassistert
Mål6: Miran – Uassistert

IL Tempo Royale innfrir med en overbevisende seier mot Underdogs FC i gruppespillets siste kamp til tross for 75% innsats.

Ingen premier ble delt ut til de som klarte å gjette hvem som ville vinne denne kampen da Underdogs FC allerede hadde 3 tap på samvittigheten før de møtte IL Tempo Royale.

IL Tempo Royale-fansen feiret en følelsesladet 6-1 seier i kotenghallen fredag kveld.

Etter dagens resultater er ditt IL Tempo Royale klare for neste runde av turneringen. Føler du at dere har det som skal til for å vinne den?

- Så lenge vi er med i turneringen, har vi også en mulighet til å vinne den

Supporterne feirer etter at sluttspillet er nådd
IL Tempo Royales supportere kommer til å feire i natt etter at du ledet de til sluttspill i Nor-Contact Futsalcup. Hvilke tanker gjør du deg om sluttspillet?

- Jeg er bare så fornøyd! Det er en strålende prestasjon å gå videre fra denne gruppa.

Tor Martin Olsen har spilt fantastisk godt i det siste og tiltrukket seg interesse fra mange andre klubber. Hvordan anser du mulighetene til å holde på ham?

- Jeg spiller veldig godt om dagen, og jeg er sikker på at jeg vil bli i klubben!

Olsen advarer klubber mot å prøve seg på han

Uaktuelt med Olsen-overgang
IL Tempo Royales Manager Tor Martin Olsen har gått hardt ut mot de som har vist interesse for han selv.

Etter å ha hørt at andre lag har gjort han selv til et av sine hovedmål slo Tor Martin Olsen fast at han vil gjøre alt som står i hans makt for å hindre seg selv i å forlate klubben!

Manager Tor Martin Olsen virket strålende fornøyd med at laget kom seg ubeseiret gjennom gruppespillet i Nor-Contact Futsalcup og hadde dette å si om lagets prestasjoner på parketten:

- Om det ikke var kattens lek med musa, så var det iallefall kattens lek med en katt som var mye mindre.