Velkommen til IL Tempo Royale


 

MANDAG 11. OKTOBER 2010

Fansen sikler etter at ny spiller er klare for klubben:
"50 CENT" SIGNERTE FOR ROYALE

(Kotenghallen) IL Tempo Royales sjef Tor Martin Olsen hylles for tiden av fansen etter at han sikret seg signaturen til Morten Grahl Madsen, også kjent som 50 Cent.

Fansen er i ekstase over at Grahl Madsen snart vil vise sine ferdigheter på parketten for IL Tempo Royale, og de kan knapt vente på å se 26-åringen i aksjon.

Det var stor oppstandelse blant supporterne etter signeringen av Grahl Madsen, og mange spår han vil ha stor innvirkning på laget. Tror du at han vil lykkes i Royale?

- Jeg ville ikke ha hentet han om jeg ikke var trygg på ferdighetene hans

Kamper kan både tapes og vinnes i løpet av noen få øyeblikk. Tror du at Grahl Madsen kan utgjøre forskjellen på suksess og fiasko?

- Jeg håper virkelig han kan komme med store bidrag.

Siklende fans gir høy selvtillit?
Mens fansen sikler over muligheten til å få se Grahl Madsen i Royale-skjorta, ser det ut til at selvtilliten er på topp i klubben. Hvor viktig tror du det er med høy moral for å skape et suksessrikt lag på banen?

- Jeg tror at et lag som spiller med selvtillit nyter futsalen og spiller bedre

Arbeidsjernet og storrøyker Morten Grahl Madsen kom fra benketilværelse på IL Tempo Fotball hvor han ikke følte han fikk bidratt nok i årets sesong, å ser virkelig frem til muligheten til å motbevise kritikerne med storspill til helgen.

Morten Grahl Madsen har allerede uttalt at han håper han klarer å spille så godt i sin nye klubb at han imponerer supporterne og sin nye sjef.