ONSDAG 10. JANUAR 2007

Tyhot Futsal avkledd i den viktige 4. runden:
3 TAP AV 3 MULIGE

(Nidelvhallen/Combitelserien) Årets såkalte outsider og store overraskelse i Combitelserien, Tyholt Futsal, gikk søndag på en kjempesmell i Nidelvhallen. Dagen, som skulle gi 9 poeng til futsal-nybegynneren, endte med 3 velfortjente nederlag, bl.a. 6-0 tap for tabellnabo Overhalla og 4-2 tap for tabelljumbo Vika Futsal

- Vi spiller ikke som et lag, vi jobber ikke som et lag og vi taper ikke som et lag. Det er forferdelig trist å høre på at spillere enkeltvis skjeller ut hverandre og dommere fremfor å ta selvkritikk, trampe ydmykt og med hodet senket ut av hallen. Vi takler ikke motgang veldig godt og vi har nok fått altfor godt betalt så langt, sier en skuffet Erik Eikebrokk dagen derpå.

Resultatene gikk Tyholts vei
En kjempesmell til tross, de øvrige resultatene gikk Tyholt Futsals vei, kun Byåsen Futsal greide såvidt å karre seg forbi Tyholt på tabellen, og dermed er sluttspillplass fortsatt innen rekkevidde. Likevel skal man ha i bakhodet at i neste runde venter Vega, Nidaros og Byåsen Futsal. Tre av de antatt beste lagene. Tyholt-spillerne kommer neppe til å ta mange poeng for gitt mot den slags motstand, og det er kanskje like greit.

-Uten å avsløre for mange klassifiserte hemmeligheter har vi trent litt for lite på å styre kamper. Ikke at vi har trent så mye på andre ting heller, men mot Nidaros og Vega kan vi legge oss bakpå å lure. Vi slapp inn bare 3 mål mot de to lagene sist gang og satser på 3 bedre neste runde. Byåsen Futsal blir garantert en jevn batalje mellom to pentspillende lag, mest sannsynlig med mange mål. Jeg antar gamlegutta er sugen på revansje, spekulerer Eikebrokk som med sine 10 mål nærmer seg topp 3 på toppscorerlista i Combitelserien.

Planer om treningskamp
Etter 3 strake tap følger naturlig nok straffetrening, denne gangen ETTER runden (merk: Jenssen og Olsen som trente intervall-, styrke- og kondistrening med Gimse i to dager før denne runden) trolig i form av treningskamp mot Dragvoll Futsal, laget Tyholt var nærmest å ta poeng mot i helga.

Resultater:
Tyholt Futsal - Overhalla Futsal 0-6 (0-2)

Tyholt Futsal - Vika Futsal 2-4 (0-2)
Mål: Erik Eikebrokk, Kenneth Aalbu

Tyholt Futsal - Dragvoll Futsal 2-3 (0-1)
Mål: Erik Eikebrokk 2