LØRDAG 6. JANUAR 2007

Klart for 4. runde i Combitelserien:
-GÅR FOR 9 POENG!

(Nidelvhallen/Combitelserien) Foran 4. runde i Combitelserien, er Tyholt Futsal-primadonnaen Kenneth Aalbu klokkeklar i sin tale. Det er klart for omvendte oppgjør fra runde 1, en runde Tyholt Futsal hentet hjem 6 poeng i, og Aalbu forventer minst det samme nå. Med full pott kan Tyholt Futsal til og med kjempe om en topp3-plassering. Ingen umulighet ifølge Aalbu.

- Etter å ha slått både Dragvoll Futsal og Vika Futsal var det skuffende å tape for Overhalla i siste kamp. Vi ledet 2-1 med 5 minutter igjen å spille, men de var heldige og kjempet inn to drittmål. Jeg tar ikke skylda for noen av målene, men jeg kunne kanskje scoret flere, sier Aalbu via hustelefonen.

Også mot Nidaros ble det tap:
Overhalla Futsal har til tross for relativt kjedelige spillere og en trist spillestil klinket til med 7 seire av 9 mulige etter 3 runder. Overraskende for folk flest, men ikke for Overhallas lagleder Daniel Haugan. Han mener laget fikk dårlig betalt for godt spill i fjorårets utgave av Combitelserien, da under annet navn, og mer enn antyder at Overhalla Futsal har fortjent dobbel betaling denne gangen. Kenneth Aalbu er rasende uenig:

- Det fungerer ikke slik. Flaks er noe som utjevner seg over tid. Overhalla har fått alt på en gang, det kan ikke vare lenge. Her snakker vi om en gjeng 4. divisjonsspillere som kjøres inn til byen sittende på tilhengeren som er hektet på Haugans grønne John Deere. Jeg har hørt at de spiser grøt hver dag og starter dagen med høygafling og plenklipping. Det er vel og bra med styrke, men i futsal er det finesser, triks og kjapphet som teller. Flaks er en midlertidig og uforutsigbar faktor.

Går for 9 poeng
- Vi vant 2 av 3 sist gang vi møtte disse lagene. Det kan gå hvilken vei som helst nå. Men hvis Tyholt Futsal spiller slik vi kan best og følger opplegget, er det ingen grunn til at vi ikke skal ta vår første "9-poenger" og dermed være helt i ryggen på Vega og Overhalla i kampen om 2. plassen. Vi ser oppover, ikke nedover, avslutter en superoptimistisk Aalbu.

Klokka er 21:00 og Kenneth Aalbu kikker mot senga, vi skjønner at intervjuet er over.