TIRSDAG 21. NOVEMBER 2006

Tyholt Futsal med 3 poeng av 9 mulige i runde 2:
-PASSE FORNØYD

(Nidelvhallen/Combitelserien) Tyholt Futsal, er ifølge Combitelseriens egne hjemmesider, den mest spennende nykommeren i årets avdeling. I helgen ble det knappe tap mot toppene Nidaros og Vega, samt storseier mot fjorårets tabelltreer Byåsen. Forsvarsbauta Vidar Jenssen oppsummerer her runden. I første kamp mot SM-sølvvinneren Vega Futsal ble det tap for Jenssen og hans lagkamerater.

- En søvndyssende affære. Myten om at futsal kun er hælspark, frekke finter og smil om munnen ble avlivet sporenstreks. Knapt noen sjanser noen vei. Et par vådeskudd fra langt hold, dødballer og knallhardt arbeid preget denne kampen. Vega var noe hvassere og avgjorde kampen på en av ytterst få muligheter. Alt i alt en grei seier for en sympatisk, hardtarbeidende gjeng.

Også mot Nidaros ble det tap:
-Nidaros nektes rom fra start og lykkes ikke i å spille noen gladfutsal. Det står 1-1 etter 1. omgang. Andre omgang er rimelig jevn, selv om Nidaros produserer noen farlige muligheter. Med fem minutter igjen velger Nidaros å sette en utespiller i mål for å skape overtall og avgjøre kampen. Vi svarer med å bli spredd over alle kanter og gir fra oss midten. Keeper får omtrent gå ballen i mål upresset. Alt i alt greit at Nidaros vinner selv om det hadde vært lite å si på poengdeling, mener Jenssen.

-Kampen mot Byåsen ble en mer åpen affære der veteranene spiller en del pen futsal men også viser seg å være sårbare defensivt. Spesielt der vi setter fart på overganger. Vi vinner kampen 5-2. Våre favoritter er herved Byåsen. En samspilt gjeng i godt voksen alder med karrierer spekket med høydepunkter. Spesielt ballvirtuosen Egil Berg, som tidvis viser utsøkt ballbehandling og kjølige avslutninger, må trekkes frem.

Oppsummering
-Alt i alt var dette en grei 2. runde, selv om poengfangsten var mager. Selv om vi etter neste runde kan være i sumpa velger vi heller å se oppover enn nedover på tabellen, og sikter oss inn mot en sluttspillplass, avslutter Jenssen.