4

Mål: Erik Hoff

Dommer: Nils Strømsvik
Kampens beste spiller: Andreas Dahl

14 mann tok turen til Klæbu denne flotte torsdags ettermiddagen. Før kampen uttalte Tor Haakon følgende om sin psykisk vaskelige periode før sommerferien. "Hvordan kunne jeg hate tukt og ikke bry meg om å bli refset? Jeg hørte ikke på dem som underviste meg, lyttet ikke til mine læreres ord. Det hadde nesten gått meg ille, da folket var samlet til ting." Det er flott at Tor Haakon endelig har gått i seg selv og bestemt seg for å sjøsette båten med eget seil."

Kampen åpnet i et halsbrekkende tempo, med Frosta-fotball fra A til Å. Gartnerne fra Klæbu-asylet mælet ballen fremover i kjent stil, og skapte en del sjanser gjennom å vinne 2. ballen. Hjemmelagets første mål var oppskriften på de resterende, som kom som rene kopier. Klæbu-spillerne utfordret backene våre, som fikk lite hjelp fra vingene, kom seg til dødlinja og la ballen på førstestanga til en upresset spiss som enkelt fant nettet.

2-0 ved pause, men IL Tempo gav ikke opp. Andreas Dahl og Erik Hoff spilte sesongens beste kamp sammen, hvor begge jobbet utrettelig bakover på banen og var sjanseskapende fremover. Erik Hoff scoret et flott mål rett etter i pause, i en usedvanlig god periode. Eirik Rønning og Tor Haakon stod for forspillet. Eirik spilte spiss for dagen, ettersom Joakim var ute med skade.

Dessverre var det ikke mange minuttene vi jaktet på utligning, ettersom Klæbu scoret sitt 3. mål for dagen, prikk lik de to tidligere. Vegard Bertelsen kom inn på venstrebacken for Steinar, og spilte til ståkarakter. Dog forteller rapportene fra Klæbu-postene om et par morsomme hendelser, i form av et innkast, samt en klarering som endte i et tre.

På 3-1, innså IL Tempo at det neppe ble poeng i kampen, men skal ha ros for ikke å gi opp, noe som har skjedd i for mange kamper denne sesongen. Klæbu økte til 4-1 rett før slutt, da vi presset for redusering. Alt i alt var det en ny kamp i rett retning spillemessig, men vi sliter fortsatt med den defensive delen av spillet.