1. treningskamp
IL Tempo (4-4-2) Frank Halvei (c) - Andreas Thyge Nielsen, Magnus Sarheim, Fredric Vogel, Bjørn Magnus Iversen (Vegard Bertelsen 40') - Morten Berg (Lars Dyrdahl 35'), Øystein Winsnes (John Johnsen 45'), Geir Bekken, Vidar Jenssen - Erik Hoff, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Erik Hoff (2)

Kampens beste spiller: Frank Halvei

Bra oppmøte, dog noe senere enn planlagt, da de siste "Gigantene" ankom stadion snaue kvarteret før kampstart. Da hadde Kvik allerede pumpet svette i en drøy halvtime. John Johnsen og Geir Bekken var innlånte spillere for dagens kamp, i tråd med ledelsens ønske og forventninger om å yte god motstand mot 3. divisjons-pampene fra Kvik.

Til tross for en forrykende åpning av kampen, holdt ikke kreftene i 90 minutter. "Gigantene" tok en fullt fortjent ledelse etter kvarteret, da Erik Hoff ble spilt gjennom alene med Kvik-keeper Endre Almli. Den iskalde Strindheim-treneren løftet ballen elegant over keeper og i mål.

Kvik-spiller Erik Eikebrokk uttalte: "Jeg trodde ikke mine egne øyne. At Kvik til tross for flere advarsler skulle undervurdere et så ambisiøst lag som IL Tempo, har i ettertid påført meg svetteanfall og marerittaktige opplevelser om nettene." 3. divisjonslaget Kvik, som på ingen måte spilte på et høyere kvalitativt nivå enn IL Tempo, slo dog tilbake. Et noe heldig mål må man kunne si, da Alf Einar Grimsø fikk skjempetreff med høyreslegga. Kvik-aktuelle Frank Halvei fikk bakoversveis etter drylaren.

Bjørn Magnus Iversen måtte bæsje, og Kvik fikk corner.
2-1 ved Ketil von Düring, men det skal nevnes at Vegar Bertelsen var borti ballen ved stanga og vil i IL Tempos historiebøker bli registrert som selvmålscorer.
PAUSE.
Kvik åpnet første omgang med lavt press, men endret totalt taktikk som utgangspunkt for de siste 45 minuttene. Ballsentralen og den Juventus-aktuelle Ulrik Wisløff fikk ikke brukt farten sin på indreløper-plass og ble taktisk klokt flyttet ut på ventre ving.

Som en direkte følge av dette, økte Kvik ledelsen til 3-1 etter et brassesparklignende skudd av IL Tempos store sønn, Erik Eikebrokk. En sjanseløs Frank Halvei, som hadde et par gode redninger gjennom kampens forløp, måtte fortvilet konstatere at atter en gang trakk Erik "Peddien" van Eik det lengste strået. Erik Hoff slo tilbake etter glimrende forspill av Tor Haakon, men da var det for sent.

Kvik vant kampen, men IL Tempo gjennomførte på overbevisende måte. Kvik fikk bakoversveis, samt noe å tygge på. Dårlige avslutninger og laber effektivitet var IL Tempos rake motsetning, til tross for vanvittige sjanser og uttallige skuddforsøk. I følge den Barcelona-aktuelle Kvik-treneren Ulrik Wisløff talte sjansestatistikken 15-6 til Kvik.