Fredag 18. mai 2001 Lade 6 grus
Steindølene 6-1 IL Tempo

3. seriekamp
IL Tempo (4-4-2) Roger Kværnø - Thomas Sundberg, Magnus Sarheim, Steinar Larsen, Fredric Vogel - Andreas Thyge Nielsen (Mads Grimsbu 45'), Morten Berg, Arne Aaslid, Martin Høyer-Hansen - Erik Hoff, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Erik Hoff


Luksusproblem før kampen, ettersom Fredric Vogels return innebar at en av Steinar, Fredric eller Magnus måtte vrakes som midtstopper. Kasserer Berg avgjorde at Steinar og Magnus skulle spille midtstoppere (noe trener Eikebrokk også var enig i), men å rokere til de grader så mye på laget som kasserer Berg gjorde fra forrige kamp, viser sevær mangel på rutine innenfor treneryrket.

Tilsidesatt trener, unge herr Eikebrokk, gjorde et forsøk på å sette sammen restene av et allerede knust og nederlagsdømt IL Tempo-lag, til vinnere ved pause, uten å lykkes i mer enn å stenge igjen for raske Steindøl-angrep.

Universitetslaget fikk sitt avgjørende 4-0 mål, før Erik Hoff reduserte med en herlig volley, men kampen var på dette tidspunktet allerede kjørt. Nok en gang blir laget straffet av dårlig timing i lagets bakre ledd, da det virker som midtstopperne takler dårlig lange oppspill i bakrom. Når i tillegg en uautoritær Roger "Slepphendt" Kvernø, har en dårlig hanske-dag, må vi bare tape. Daglig leder spør seg om når IL Tempo skal vinne en kamp grunnet godt defensivt spill...

Det skal sies at siden påske har IL Tempo trent i lag under 10 ganger, noe som innebærer at verken konidsjon, basisteknikk eller kollektiv samhandlig helt sitter som det skal. Laget virker for avhengig av at spissene setter alle sjansene, samt at angriperne på det motsatte lag har lite fart, samt forsøker seg på pen-fotball.

IL Tempo er et fintspillende lag, noe vi faktisk ikke greier å vise på en dårlig grusbane. Ballen spretter høyere, triller lengre, noe som gjør at oppspill både for og imot blir vanskeligere å beregne. Tilfeldigheter avgjør ofte, men er ikke noe IL Tempo kan skylde på. Kynisme, disiplin og fysikk storslåtthet er stikkord IL Tempo blir pent nødt til å implementere i sin spillestil om gruskamper også skal bidra til å øke den totalt poengsum.

 

Forum
 
Det skjedde