IL Tempo (4-4-2) Roger Kværnø - Andreas Thyge Nielsen, Steinar Larsen, Vidar Jenssen, Fredric Vogel - Morten Berg (Tølløv Heggem 70'), Erik Hoff (c), Arne Aaslid, Martin Høyer-Hansen (Thomas Sundberg 46') - Joakim Rønning (Halvdan Andersen 65'), Tor Haakon Bjørgum (Sondre Eikås 70')

Gult kort: Vidar Jenssen, Tølløv Heggem, Thomas Sundberg, Halvdan Andersen

Dommer: Svein Arve Våge
Kampens beste spiller: Andreas Thyge Nielsen

Hutrete spilleforhold på Lade Kunstgress denne mandagskvelden. Storveis oppmøte til sesongens nest siste seriekamp, blant disse var de tidligere Strindheim-spillerne Tølløv Heggem, Sondre Eikås og Halvdan Andersen.

Også verdt å merke seg er comebacket til IL Tempos egen bestefar og sacco-sekk Joakim Rønning. Statistikken til Jakoblisbomba taler for seg, 5 kamper - 1 mål - 5 assists. Forventningene var store foran kampen, selv med tanke på at dette var Joakims første kamp på 11 måneder.

Forøvrig glemte Frank kampen, og liksom-kapteinen har enda til gode å stå en hel IL Tempo-kamp denne sesongen. Faktum er at Roger er den eneste spilleren, sammen Morten Berg, som har spilt i alle kampene denne sesongen.

Før vi starter kampreferatet nevner vi i en bisetning at Roger varmet opp på sedvanlig vis, med et dårlig timet hopp 3 minutter ut i kampen. Roger "Slapp-fot" Kværnøs prestasjoner under kampens gang var ellers upåklagelig, hvor han holdt IL Tempo inne i kampen med flere gode beinparader.

Omsider utlignet IL Tempo, scoringen signert midtstopper Steinar Larsen, målet hans andre for sesongen. Samtidig var dette sesongens første IL Tempo-mål etter innlegg fra corner.

Før kampstart forsøkte daglig leder Erik Eikebrokk å mane til scoringsjag og assistgalopp ved å presentere årets gallatrofeer. En av kandidatene Erik Hoff lot seg utvilsomt inspirere, da han var involvert i begge IL Tempo-målene. Tor Haakon Bjørgum er som kjent Erik Hoffs argeste konkurrent, og mente i ettertid at Erik Hoff nektet å slå pasninger til spisspartner'n.

Steindølene tok påny ledelsen i starten av 2. omgang, da Fredric Vogel ikke hang med i svingene. Fredric spilte sin første kamp på lenge og hadde god kontroll mens han spilte på venstrebacken. I 2. omgang derimot ble han flyttet inn på sin gamle plass som midtstopper, en rokering som ikke fungerte.

Fredric rettet likevel opp inntrykket noe, da han midtveis i 2. omgang slo en genial gjennombruddspasning til Erik Hoff, som pirket ballen over målstreken. IL Tempo hadde ikke spilt uavgjort på rundt et år, muligens grunnet svake taktiske disposisjoner. Daglig leder Erik Eikebrokk ønsket ikke noen gjentagelse av fjorårets 2-2-resultat mot NTNUI 3, og kastet IL Tempo-mannskapet forover i søken etter seiersmålet.

Formasjonsforandring fra 4-4-2 til en noe mer offensiv 4-3-3 medføret ingen suksess, og kampen forandret totalt karakter da Steindølene tok en heldig og fullstendig ufortjent 3-2 ledelse, etter at Fredric Vogel vurderte ballbanen feil og Steindølspissen var ikke sen med å utnytte situasjonen.

Ros til IL Tempo, som aktet å gjøre sitt for å utligne for tredje gang, men forsøkene rant raskt ut i sanden. Avslutningene var få og gøtsen var borte. Steindølene kontrollerte det siste kvarteret og satte siste spikeren i IL Tempo-kista minutter før slutt og sikret med dette 3. plassen i 5. divisjon avdeling 6.