IL Tempo (4-4-2) Frank Halvei (c) (Roger Kværnø 30') - Thomas Sundberg (Vegard Bertelsen 20'), Steinar Larsen, Bjørn Magnus Iversen, Arne Aaslid - Andreas Thyge Nielsen, Morten Berg, Martin Høyer-Hansen, Vidar Jenssen - Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum

Mål: Bjørn Magnus Iversen (2), Tor Haakon Bjørgum

Kampens beste spiller: Vidar Jenssen

Estimert oppmøte: 1800. Godkjent oppmøte: Vidar & Frank.
Vidar og Frank, samt 10 andre halvsløve Gigantsnørrunger møtte opp til dagens kamp, av mange sett på som tidenes viktigste IL Tempo-kamp. Mye tyder nemlig på at vinneren av det neste innbyrdes oppgjøret mellom IL Tempo og Steindølene rykker opp til 4. divisjon til foran neste sesong.

Da dommerkortet var ferdig utfylt og lagoppstillingen nesten komplett, manglet bare en person. Dommernarren Pål Berg. Forøvrig bør det nevnes at på NFFs egne hjemmesider står Kjell Michael Vaabenø oppført som dommer. Gratulerer med dagen, Trøndelag Fotballkrets, dere har greid det igjen.

Ivrige som de er, ghettobarna fra tundrauniversitetet på NTNU, forsøkte de etter alle kunstens regler å få tak i dommeren. Mens IL Tempo helst ville få has på forsøkene, syklet, gikk og sprang Steindølingene som den siste stifinner i sin søken på en reservedommer. Forsøkene var mange og forslagene villere enn det forrige. IL Tempo stod dog på sitt, og mante i stedet til uoffisiell treningskamp lagene imellom.

Viktig uansett for IL Tempo, og vi ble alle enige om å holde fokus rettet mot det defensive, i alle fall under kampens første 30 minutter. Avtalen gikk nemlig ut på å gjennomføre 2 omganger à 30 minutter. Da to minutter var spilt, lå vi under 2-0.

I krabbegir kom vi oss etter hvert inn i kampen igjen, men det skal ikke legges under enhver stol at midtforsvaret spilte som fyllte sandsekker. To kjegler ville holdt en bedre offsidelinje enn det Bjørn Magnus Iversen og Steinar Larsen gjorde for anledningen. Et frustrert IL Tempo-angrep bestående av to mann greide likevel å reduserer etter 20 minutter av omgangen. Haaken ble spilt gjennom av Erik, som toppscoreren elegant lobbet!!!?? i mål.

Store sjanser for "Gigantene" frem imot pause, men igjen slo vårt eminente forsvar til. Tredje gang Steindølene kom over midtbanen med ballen, var vi ikke snauere enn at vi gav dem enda et mål. Liksom-kaptein og hyrdestav Frank Halvei var ikke snauere enn at han etter kampen skråsikkert hevdet at han kunne forhindret alle baklengsmålene.

Ekstreme rôkeringer ved pause i regi Roger "SafeHands" Kværnø:
(4-4-2) 1.Roger - 2.Håken 5.Vidar 6.Erik 3.Vegard - 7.Frank 4.Morten 8.Andreas 11.Martin - 9.Steinar 10.Bjørn Magnus.
Om sant skal sies spilte IL Tempo mye bedre fotball i 2. omgang. Foruten klovnen på høyre ving, storspilte alle "Gigantene."

Især Bjørn Magnus imponerte på spissplass, som også reddet et uavgjort resultat for IL Tempo. Muligens burde dommeren (?) annullert 2-3-reduseringen grunnet hands, men den sortekledte var muligens dekket av en av ghettolagets spillere.

Roger Kværnø mente etter kampen at Vidar Jenssen nå gav Magnus "Smørbukk" enda større kamp om midtstopperplassen. Hvorvidt Vidar ønsker seg flere defensive oppgaver, betviles. Underskrevne synes dessuten Vidars prestasjoner var kraftig oppskrytt, da midtstopperkollegaen holdt Vidar klar av større involveringer.