11. seriekamp
IL Tempo (3-5-2) Roger Kværnø - Magnus Sarheim, Fredric Vogel, Emil Hauge - Thomas Sundberg, Kyrre Kristiansen, Morten Berg, John Johnsen, Vidar Jenssen - Erik Eikebrokk, Tor Haakon Bjørgum

Mål: John Johnsen, Tor Haakon Bjørgum

Etter forrige kamps Øya-skalp, følte IL Tempo seg klare til å slå studentlaget (eller Samba-laget som de selv kaller seg) for annen gang denne sesongen.

I IL Tempos første offisielle seriekamp noen sinne, husker vi at IL Tempo vant 3-2 i mai. Dette kunne forsåvidt også blitt resultatet i dag, ettersom vi ledet to ganger.

Haaken sørget for ledelse forholdsvis tidlig i første omgang, da han i offsideposisjon etter pasning fra en offsideplassert Erik, kontant satte ballen i mål bak keeper.

IL Tempo fortsatte å jobbe, uten finspill, som ikke var mulig på denne steinåkeren, men greide ikke å komme nærme nok mål til en skikkelig avslutning.

Man skal også legge merke til det faktum at den sponsoraktuelle DnB-sjefen, Svein Oddvar Berg, var tilstede på kampen som tilskuer. Dette et bevis på at selv IL Tempo har vist seg frem på en positiv måte den siste tiden.

NTNUI fikk dessverre sitt utligningsmål rett før pause, da forsvaret ikke hang med på høyresiden. Bortelagets eneste reelle trussel var deres raske spiss, noe som også førte til den første scoringen deres, da Thomas Sundberg ble fraløpt.

2. omgang åpnet som den første, med bra IL Tempo-press. Haaken hadde et par muligheter, Erik et skudd på mål og Kyrre yppet seg på høyresiden ved noen anledninger, uten å få nettkjenning.

Det var ikke før 20 minutter før slutt, at vi endelig greide å ta ledelsen i kampen. Et John-innlegg på frispark ble stusset i eget nett av en NTNUI-forsvarer og vi var i ledelsen.

IL Tempo holdt hele tiden intensiteten oppe og lot aldri NTNUI trille ball på midten. Dette var uansett ikke lett, da banen var på sitt dårligste denne sesongen.

Reellt sett skal det dog sies at det var fortjent når NTNUI fikk sin utligning. De ga aldri opp og kjempet virkelig for den som etter all sannsynlighet ville innebære en 3. plass til slutt på tabellen.

Det var på nytt den brasilianske spissen, den eneste med sambatendenser på NTNUI, som gjorde målet. Driblet av to av midtstopperne før han kontant dasset ballen i mål bak en utrusende Roger, som intet kunne gjøre.

Matte og slitne måtte vi konstantere at det kun ble et poeng, men likevel måtte vi være vel fornøyd med egen innsats denne kampen.